Nina er en svært dyktig og entusiastisk Feng Shui ekspert. Hennes solide og levende kunnskap og erfaring i kombinasjon med hennes entusiasme og effektive gjennomføring, skaper svært positive og harmoniske Feng Shui hjem. En kjenner hvordan de rådene hun gir må være riktige, i det boligens atmosfære får en vedvarende ro over seg. Resultatet på Ninas arbeid blir ensidig positivt, levende og suksessgivende. Tusen takk for all inspirerende og super veiledning i mine 2 leiligheter, Nina.
Jeanette Nyquist, Oslo


Da vi pusset opp Majas Bakeri Sentrum og fulgte feng shui rådene fra Nina fikk vi en bedre butikk med en betydelig omsetningsøkning, bedre trivsel for personalet og kunder, stort sett alt mye bedre.
Pål Taklo, Majas Bakeri, Larvik


Ninas foredrag er inspirerende, morsomme og motiverende. Hun åpner opp en forståelse av hvordan omverdenen påvirker oss og har en unik evne til å forklare feng shui med norske eksempler. Med dette viser hun hvordan vi, med en økt bevissthet på omgivelsene kan ta i bruk forståelsen av denne urgamle kunsten i varehandelen.
Per Skinnmo Ukjent Kundekonferansen